Nytt innlegg

Gjennom solid erfaring, kompetanse og engasjement gjør vi vårt ytterste for å oppnå de beste betingelser i henhold til markedet ved salg av næringseiendom eller eiendomsselskap. Vi har lang erfaring av utleie, transaksjon, verdivurdering og rådgiving av næringseiendom.

Vi har en stor portefølje med interessenter, både til utleie og salg av næringsbygg. Markedsføringen rettes direkte mot potensielle interessenter ut fra dine ønsker.

Utleie

Våre næringsmeglere tar på oss utleie oppdrag innenfor all type næringseiendom; kontor, lager, logistikk, produksjon, verksted, butikk, uteareal etc. Vi jobber også som rådgivere  som feks ved reforhandlinger av leieavtaler og søkemegler.

Utleieprosessen er delt inn i forskjellige faser, som strategi og tilrettelegging, markedsføring, profesjonell håndtering av visninger, utarbeidelse av leietilbud, forhandlinger med leietaker og closing av avtale.

Utleieprosessen foregår i nært samarbeid med vår oppdragsgiver/utleier.

Top