Man skal ha hjertet med seg når man kjøper bolig. Selv om det ofte kan være en stor økonomisk gevinst ved å eie sin egen bolig, er det først og fremst de nære tingene som bør veie tyngst.

Eiendomsmegling

Eiendomsmegling – kjøp og salg av eiendom er for de fleste av oss den største økonomiske transaksjonen vi gjør i livet. Vår samarbeidspartner Meland & Partners forstår ønsket bak din avgjørelse om å bytte bolig. De vil gi deg en trygg og god veiledning gjennom boligkjøp- eller salgsprosessen.  Kompetente rådgivere guider deg gjennom prosessen, og gjør alt de kan for å oppnå best mulig pris for din bolig. 

Meland & Partners har lokalkunnskapen og kompetansen om hvordan eiendommen din skal markedsføres så man finner den rette kjøperen i markedet. De kjenner boligmarkedet og vet hva som skal til for at din bolighandel skal bli en suksess. 

Når du velger Meland & Partners skal du fra første øyeblikk forstå at det er mennesker med stor kompetanse innen eiendomsmegling du møter. Ta en prat med Meland & Partners om dine boligdrømmer, og la dem hjelpe deg så din neste bolig blir den best tenkelige rammen om ditt liv.

Oppgjørsoppdrag
Om du allerede har funnet kjøperen til din eiendom påtar Meland & Partners seg også oppdrag med å kun forestå selve oppgjøret.

Top Rull til toppen